Lördag 26 Maj 2012

Vilken bra dag jag har haft hittills! Varit marknad inne i stan hela dagen och hängt med Matilda dör hela eftermiddagen. Folk överallt haha. Mange Makers var här och uppträde, fan så sköna haha. När vi hade kollat klart på dom gick vi upp mot Stadsparken och kollade på alla treor som skulle iväg på bal. Fanns massa fina klänningar och jag ville oxå vara ordninggjord och ha en fin klänning på mig :(. Tänk att det är TVÅ ÅR sedan jag gick på balen. Tiden går....

Fredag 25 Maj 2012

Hej på er!

Nu va det ett BRA tag sen sist. Hoppas det blir ändring på det nu när sommaren är här :). Har solat denna veckan när solen har visat sig och idag har jag legat i solstolen ;)

Ska ta och göra mig iordning nu för att åka till Sophia senare med Matilda :). Tror det kommer bli myyyys!!❤

Från idag

Fredag kväll

Oskarshamn

Var nere i hamnen igår med pappa och tog dessa bilder med telefonen :)

Fredag 4 Maj 2012

Hej på er! Fredag igen, härligt! :)

Idag är det inget roligt väder men tackar lite för det i alla fall :). Har så ont på bröstkorgen idag, svider som fan faktiskt! Uscha, inte kul. Men själv göra själv ha brukar de heta ;)

Varit vaken i två timmar och ska käka frulle nu. Magen demonstrerar en aning nu haha.

Älskar soooolen!!

Har varit perfekt på altanen idag. Dock hade det kunnat blåsa liiiiiite mindre så att man inte låg och frös när vinden blåste förbi ;)

Nu gör syrran pannkakor som kommer sitta fint i magen! :)

Torsdag 3 Maj 2012

Hej hej!

Har precis ätit frukost och läst tidningen. Tänkte nu gå ut och känna hur vädret är och se så det inte är för kallt att sola :)

Ha en bra dag!❤

Röd som en kräfta

Är nöjd med den här dagen! Solen har satt sina spår, så att säga :)

Onsdag 2 Maj 2012

Heeeeeej :D

Idag ska ni veta att jag är glad!!! Har legat ute en stund nu i solen, och fy sjutton vad det bränns på kroppen ;). ÄNTLIGEN!! Ska sola imon igen om vädret tillåter och det gör de som de ser ut just nu :). Kommer ta det lugnt nu i början, enbart för att jag såg hur mamma såg ut igår efter ha legat ute i två timmar och solat. Hon va svullen i ansiktet och hade brännblåsor på kinderna :(. Usch! SOLEN ÄR STAAARK!!! Så ta det lugnt alla och sola minst en timme :)

RSS 2.0