Fredag 6 September 2013

Fick hem min prenumerations gåvor från Vecko Revyn idag. Det va ett sol puder och läppstift från Makeup Store. Läppstiftet va Maria Montazamis egna som hon tagit fram med Makeup Store!

Evening

Tiden bara rinner iväg när det finns program att titta på hela kvällen. Började halv 8 och kollar fortfarande. Just nu kollar jag på Modern Family. Men ska nog snart tänka på att sova, rätt trött.

Applause

Ska vara ärlig. Första ågngen jag lyssnade på Lady Gagas nya låt Applause så gillade jag den inte speciellt mycket. Men efter att ha lyssnat på den ett antal gånger så gillar jag den mer och mer för varje lyssning :)

Vad tycker ni?

Tisdag 3 September 2013

Fick hem en väska och ett iPhone skal från DMretro idag. Tråkigt nog så va skalet fel. Det står på hemsidan att det är till iPhone 4/4s men fick det istället det som passar till en iPhone 5. Så det va ju mindre kul. Har skrivit till dom på Instagram men inte fått något svar ännu. Annars får jag kontakta dom genom deras hemsida. Vill ju ha ett som passar. Men dåligt att skicka fel.

Hur som helst.. Väskan är jag nöjd med och tror jag ska behålla den. Inte min still att det är leopardmönstrat foder inuti väskan, men vad gör man när man gillar resten av väskan? Haha.

Måndag 2 September 2013

Tjena!

Vad bra det gick idag på vårdis (vårdcentralen). Blir så glad när jag känner att det går bra. Hann knappt reagera på aatt hon splade ur hålan. Till och med hon undrde att jag inte sa något haha :)

Gammal bild men dagens outfit höhö

Morning Look

En nyvaken 23-åring idag vid 9 ;)

Uppe med tuppen

Okej, jag är uppe med tuppen varje dag men idag fick jag lugga och vääänta ca en timme efter jag vaknat på att mamma och pappa skulle komma in med mina pressenter :).

Är verkligen JÄTTEGLAD över mitt tangentbord!!! :)))
Deffinitivt mycket smidigare än min dator. Min lilla mini ^^.

Grattis till mig själv på födelsedagen!!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag!!!!

Har fått lite pressenter och är mycket glad för en. Hade nämligen önskat mig ett trådlöst tangentbord till min iPad mini :) som jag fick :D. Det kommer verkligen komma tll användning då jag ligger och skriver med det just nu ;)

Senare i eftermiddag/kväll ska vi äta Texasbiff från Kinaresturangen, muuuums!!! :)



Senare i eftermiddag/kväll ska vi äta Texasbiff från Kina resturangen, muuuums!!!! :D



RSS 2.0