Today's the day

Godmorgon

Nu har jag duschat den andra omgången och är trött så in i bomben. Men då ska vi inte prata om hur hungrig jag faktiskt är. Och nu får jag inte dricka längre :(((.

Dags att börja klä på sig nu. Time to go!

05:15 - då går alarmet

God kväll

Nu har jag duschat med Descutan 2 gånger i håret och 2 gånger på kroppen. Ska göra samma procedur imorgon bitti. Har precis ätit rostade mackor och tryckte i mig fast än att jag va mätt då jag inte får äta efter 00:00 (som jag sa i det tidigare inlägget).

Är jäkligt ren nu då så att säga. Rena sänglakan och ja, allt är rent!

Är lite trött nu och lägger jag mig bara till lite skönt och blundrar kommer jag somna om en stund :). Dock så har jag druckit mycket bubbelvatten nu (typ en hel flaska höhö) så lär ju springa på toa halva natten. Känns ju sådär när jag har så lite sovtimmar inatt.

Godnatt alla!

Sööööööndag

Idag har jag dammsugit rummet samt torkat golvet. Ska även lägga i rentvättade lakan i sängen snart. Eftersom jag ska opereras imon så ska jag tvätta håret och kroppen med Descutan. Typ som handsprit, fast för kroppen ;). Ska även göra denna procedur imorgon bitti...gäsp! Men men, det är ett måste så jag är riktigt reeeeen.

Får inte äta efter 00:00, men får dricka vatten fram till 06:00 imorgon bitti. Ska väl in i duschen snart och tvätta mig med den där Descutan.

Länge sen sist!

Halli hallå!! :)

Nu va det lite mer än 6 månader sedan jag sa något här och tror jag kommer börja blogga lite mer till sommaren osv.

RSS 2.0