Onsdag 29 Februari 2012

Hej!

Vet inte redigt vad jag ska säga förutom att jag har ätit mackor led stekt ägg idag igen till frukost och är proppmätt!! ;)

Nu vid halv börjar en Irene Huss film som jag ska se på Canal+ :)

Svalkar vinden

I lördags när vi va på Metropol och kollade in Den Svenska Björnstammen filmade jag lite, så har kortat ner en snutt utav deras låt - svalkar vinden :)

Tisdag 28 Februari 2012

Hej på er!

Vid tolv tiden idag kom Fia hit och hämtade upp mig för att sedan dra och sola lite :). Det va nya rör i solariet och det kändes :p. Efter de åkte till Maxi och handlade lite som hon skulle ha, därefter åkte vi hem hit igen och chillade en stund innan hon skulle hem :). Vid halv fem blev jag ensam hemma. Mamma jobbar över till åtta, pappa jobbar kväll och syrran åkte iväg med en kompis då. Har gjort mat till mig själv och de blev rätt så gott :). Så typiskt att det inte är något på tv:n ikväll när man är ensam hemma. Aja, mamma kommer hem om ca en timma :)

Kollar på Familjen Annorlunda

Måndag 27 Februari 2012

Hej på er!

Då va det måndag igen. Tiden går fort när man har roligt :). Gick upp kvart över 10 idag då jag gjorde mig iordning, för pappa och jag skulle nämligen åka och lämna in min dator. Dom tog in den och skulle kolla om dom kunde hitta felet till att den inte startar upp.

När vi kom hem igen gjorde jag frukost till mig och stekte två ägg och la på mackan, mycket gott! :). Nu sitter jag och kollar runt lite på datorn men hittar inte så mycket kul. Ska kolla på filmen The Blinde Side som börjar vid 14:25 på Canal+ :). Sett den så många gånger, men den är ju så BRA!!! :)

Just nu

Hemma

Jaha då var man hemma igen...Kom hem för en 40 minuter sen ungefär :). Direkt när jag kom in så bytte jag lakan i sängen. Kom precis ut ur duschen också så lär sova skönt inatt :) hihi

Söndag 26 Februari

Hej!

Söndag idag och dagen efter. Lite ont i huvudet just nu, men fy sjutton vad gott jag har sovit på soffan inatt ;). Fia kom in och väckte mig vid tio och som vanligt drar hon upp och det blir ljust som fan haha.

Helt otroligt galet mycket folk på Metro igår då Den Svenska Björnstammen spelade. Vi har aldrig sett så mycket folk där. Det va GALET!

Nu ska vi snart åka och tvätta Fias bil :). Ha en bra dag alla!❤

Maten

Nu är jag proppmätt efter tacopajen och salladen! :)

Lördag 25 Februari 2012

Hej på er!

Ja nu sitter man hemma hos Sophia, kom hit vid halv 3 ungefär :). Nu lagar vi tacopaj och gör sallad. Kommer bli apgott!! Är jättehungrig nu ;)

Fredag 24 Februari 2012

Hej på er alla!

Inte skrivit något idag för har varit iväg hela dagen.
Så fort jag vaknade så åt jag pannkakor som syrran gjorde och där efter gjorde jag mig iordning, Fia skulle hämta mig. Vi åkte nämligen hem till hennes föräldrar och hälsade på där fram till 6 ungefär skulle jag tro :). Redigt kul att komma dit och hälsa på dom eftersom det var jättelänge sedan jag såg dom :). Det har ju trots allt varit mitt andra hem när Fia bodde hemma hihi :). Hängde där JÄMT!! Men nu är mitt andra hem hemma hos Fia ;), yäääh!

Imon ska jag hem till henne och vi ska ut på kvällen, kommer bli great! Ska åka dit i tid med så vi hinner göra mat, göra oss iordning och förbereda oss inför kvällen. Hoppas på en kanonkväll jag. Länge sedan vi gjorde något nu, dvs ca 4 veckor ;)


Sitter vid mamma och pappas dator nu och vill ha en egen igen! Det här funkar inte ;) haha. Testade att få igång den nu ikväll, men ICKE!!! Blir så le! :( phuhu. Ska väl snart ta och lägga mig, men ska först köra igång en maskin och tvätta mina svarta byxor jag tänkt ha på mig imon. Jobbigt de blev nu helt plötsligt :p. Aja.

Sleep time

Go kväll!

Då har man precis intagit sängläge :). Är så gudens trött ikväll eftersom att jag vaknade redan vid tio i 7 idag och varit vaken sen dess. Blir kanske att kolla in vad som är i Big Brother huset en stund innan jag slocknar för ikväll :)

Godnatt alla!❤

Vårkänslor!!

Gud vad jag har hunnit med idag enkel idag (känns det som iaf) eller ja, jag har hunnit duscha, gjort mig iordning, handla med mamma och nu bara va :). Så galet fint väder ute idag, varmt är det också ;). Det gillar vi grymt mycket!!! Snön smälter på bra och asfalten är torr på sina ställen :)

Just nu sitter jag och spelar musik på högsta volym. Får ju passa på när man är ensam hemma ;)


Torsdag 23 Februari 2012

Godmorgon! :)

Ja tänka sig att jag redan är VAKEN ;). Vaknade tio i 7 utav den förbaskade blåsten som va ute. De smällde i brevlåderna i ett. Ja, så sedan dess har jag varit vaken :). Har legat och kollat lite på Big Brother, men händer inte så mycket såhär på morgonkvisten. Däremot där det händer saker för fullt är på Nyhetsmorgon då dom pratar hela morgonen i stort sett om att Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel blev föräldrar till en prinsessa tidigt i morse :).

Just nu utanför mitt fönster, soligt och fint :)

Onsdag 22 Februari 2012

Hej på er!!
Allt väl?:). Här är det bara fint :)

Håller just nu på och sminka mig, Sophia är nämligen påväg hit nu :). Känner att det kommer bli en great eftermiddag/kväll med bästa! :)

Hörs senare, ha en fin dag!❤

Smileing

Jaha mina vänner, nu har jag lagt mig för kvällen :). Ska upp skapligt imon och göra mig iordning. Fia kommer hit imon när hon slutat jobbet. Hon ska nämligen klippa sig vid halv 3 så hänger på henne, as usual ;). Efter de blir det nig bara att hänga och snacka lite om allt och inget sen vi sågs sist :). Kommer bli great! Godnatt alla fina!❤

Can't stop smileing.



Stationär

Ja eftersom min dator vägrar att komma igång så får jag låna mamma och pappas stationära :). Sitter med mitt iPhone headset och lyssnar på Spotify. Inte de roligaste, men det får gå :). Bättre än inget liksom :)

Right now

Tisdag 21 Februari 2012

Hejhej hemskt mycket hej!

Idag är det ingen rolig dag...min dator verkar ha slutat fungera :(((((((. Men säger bara en sak - tack gode Gud att jag har den telefon jag har!! Utan min iPhone vet jag inte vad jag hade gjort, den är ju ändå som min andra dator :)

Just nu sitter jag på toalettstolen och kollar på när syrran gör sig iordning ;)

Måndag 20 Februari 2012

Hej på er!!

Visst blir man glad när solen lyser och den visar sig mer och mer nu tycker jag :). Är det så att våren är runt hörnet tro?:). Vore helt galet bra, om inte annat skönt! Vill ha vår och varmare grader nu. Har varit kallt nu sen oktober typ. Sommar och sol nu taaaack! :). Är nog inte ensam om att tycka detta just nu ;)

Jaha. Var det någon som såg på premiären av Big Brother? Japp, jag såg den och till halv två då de va slut på webben. Kollade även lite på liven en timme kanske. Orkade inte mer för va skittrött! Jag som precis vänt tillbaka på dygnet haha. Får vara sträng mot mig själv och inte kolla på natten. Redigt skönt faktiskt att ha fått tillbaka de vanliga tiderna igen :). Vill inte hamna där igen med att somna typ runt fem på morgonen varje natt.


Söndag 19 Februari 2012

Hej härliga söndag!

Började dagen med att ta en varm dusch och därefter äta frukost med mamma och pappa :)

Just nu är jag med pappa ut här i stan och kollar läget lite :)

Why am I crying

MOLLY SANDÉN, så värd att gå vidare direkt till GLOBEN!!! Kunde verkligen pusta ut när hon gick vidare :). Men fan att Björn Ranelid gick till Globen, SKANDAL!!!!



Melodifestivalen

Kollar på Melodifestivalen med mamma inne på mitt rum :). Pappa gillar inte det så han fick ha tv:n för sig själv ute i vardagsrummet ;)

Blåmärken

Haha. Blev lite full i skratt idag när jag gick upp och såg att jag hade två blåmärken på knäskålarna :p. Samtidigt liksom haha. Undrar vad sjutton jag gjort? :D

Lördag 18 Februari 2012

Hej alla glada! :)

Så skönt att jag vaknade av mig själv idag vid halv elva :). Börjar vända tillbaka på dygnet nu och somnar inte vid 5 på morgonen längre och lägger mig innan 12 om kvällarna :). Har hunnit städat rummet och ätit frukost. Snart ska jag göra mig iordning bara för att jag känner för de :). Och de är ju alltid skönt att vara klar i fall man ska göra något.

Japp, detta är min lördag än så länge :)

Kvällen

Har bestått utav att jag har kollat på Stylisterna och Tunnelbanan på Kanal5play :). Fixade även dit översättning här på bloggen den till vänster högst upp så alla som vill kan läsa på sitt språk :). Hade så på min andra blogg och har velat ha det på denna men inte redigt tagit tag i det, men nu så :)

Den senaste timmen har mamma och jag (lite) kollat på ICAs app. Mamma hittade massor med recept som hon skulle vilja prova. Fanns hur mycket gott som helst man vill göra! :)
Nu har jag i alla fall lagt mig och ska sova nu. Godnatt alla and take care!❤

1 månad

Jajemen! Då har jag bloggat på blogg.se i 1 månad idag :). Känns redigt bra och ännu bättre när jag helt ärligt bara bloggar från min iPhone (förutom nu då jag skriver på datorn) så kan jag blogga vart som helst och inte vara beroende av datorn! :)

Alla som läser, fortsätt läs om ni gillar't :)

Breakfast

Mitt i allt när jag gör mig iordning känner ja att magen kurrar lite extra så lika bra att ta frukost då. Ostmackor och o'boy :)

Fredag 17 Februari 2012

Godmorgon!

Vaknade för snart en timme sedan utav att hemtelefonen ringer hur länge som helst, orkade inte gå upp och svara så lät dom ringa på.

Fredag idag då ja. Skönt! Fårse vad som händer :). Funderar iaf på att gå upp och äta frukost och göra mig iordning.

Later.❤

Torsdag 16 Februari 2012 - Revenge

Har nu lagt mig i sängen och kollar på de 15:e avsnittet av Revenge. Det är så spännande nu så de inte är sant :D

Btw, haft en fin dag idag med bästa! :)
Hörs mer imon, godnatt! ❤
 

Friends forever

Sådär ja, nu har jag lagt mig för att försöka sova. Har så ont i huvudet så hoppas de går vägen.

Men imon kommer den vara borta för då kommer Sophia hit till mig! Prata lite skit är aldrig fel :). Är så glad att jag har henne och kommer aldrig finna en sådan vänskap med någon annan som jag har med henne! Hon är helt enkelt....BÄST!!! Vad skulle jag göra utan henne, finns alltid där för mig och jag för henne :) <3

Bild från sommar 09

Onsdag 15 Februari 2012 - My view

Idag har det varit en skapligt bra dag. Hittat massa ny musik på Spotify och jag blir som ett litet barn på julafton när jag hittar ny och fräsch musik!! ;)

Just nu ligger jag i sängen och bara lyssnar på den nya musiken :)

Vad gör ni en onsdagskväll som denna? :)

Fika

Tidigare tog jag mig en morotsmuffins som fika med mig själv :). Dom va lika goda idag som igår när dom var nybakade ;)

Bättre än såhär blir det inte

Färdigsminkad

Tisdag 14 Februari 2012

Hej på er!

Ja idag är det ju alla hjärtans dag! Hoppas ni har en bra dag och är med dom ni tycker om :). Själv har jag en bra dag hemma med mamma och syrran :)

Har nu tänkt att sminka mig lite och kör på röda naglar idag dagen till ära ;)

2 ton?

Ja så känns det som om att den skulle väga! Jag stod inte ut längre hur mycket madrassen hade glidit ner så jag bestämde att ta och flytta upp den. Grejen med min madrass är att den är sjukt TUNG(!!) så jag MÅSTE rulla UPP den såhär för att över huvudtaget kunna flytta den. Men fortfarande är den förbaskat tung och det är nästan lika tungt som om jag inte skulle ta upp den så. Varför det blir så är för att det är som något fleecetyg runt så den suger sig fast i sängen. Ja ni hör ju, sjukt jobbigt. Därför flyttar jag upp den rätt så sällan för att slippa detta, men som nu stod jag inte ut att sova med det en natt till!

Godnatt

Bakningen











Bilder från helgen

Helgen blev inte som de va tänkt, men det löste sig och blev bra i alla fall :). I lördags tog Fia och jag det lugnt, kollade på Melodifestivalen och tog en sväng till Hultsfred och kollade läget!

Igår gick vi upp efter 10 och åt frukost. Där efter gjorde vi oss iordning för att ta en långprommenad ner till Lillesjö där dom va och körde. Det tog ett tag och vädret visade sin bästa sida med massa sol! :) Det var redigt kul där nere. Fick åka med Ante ca 4 varv och jag kunde inte göra annat än att bara sitta och ASGARVA, bokstavligen hahahahha! Det är så kul :D. Innan vi åkte iväg sa jag - nu tar du det lugnt! :D och jag får i svar - nu hör jag dig väldigt dåligt haha :D. Det gick ju undan om vi säger så. Redigt kul!!!!! ;)




Den röda bilen va det jag åkte med i :D




Fia



Måndag 13 Februari 2012

Hejhej!

Idag har jag bakat morotsmuffins :). Har precis lagt på glasyren på dom.

Kommer senare att lägga upp bilder från helgen! :)

Done

Nu bär de snart av mot Fia! :)

Lördag 11 Februari 2012

Hejhopp!

Håller just på att göra mig iordning. Blir att åka till Fia ikväll! Väntar på att maten ska bli färdig här hemma med. Sen är det bara att åka. Måste packa lite fort med. Men det går fort, har vanan inne. Är det något jag är bra på så är det fasen att packa väskan ;) haha

Goodnight

Intagit sängen nu och ska försöka sova! :)

Fredag 10 Februari 2012

Hej!

Vaknade vid 12:00 idag utan att telefonen ringde. Hade nämligen inte haft den på laddaren inatt, så den hade dött.

Har precis kollat på 14:e avsnittet av Revenge och jisses vad spännande det börjar bli nu!!!!! :D. Blir en lugn fredagskväll då jag ska se på QX galan vid 21:30 :)

Åt fil med banan till frukost idag, mumma!

Funny face

HAHAHAHA OMG, jag dör!!!!

Torsdag 9 Februari 2012

God eftermiddag!

Min morgon var inte ROLIG! Vaknade till först vid 7 men somnade om och vaknade igen vid halv 9 tiden utav en så sjuk mensvärk!!!! Så jag mer eller mindre drog mig upp till köket för att hämta en tablett och hämtade värmedynan inne hos mamma och pappa. Det tog ett bra tag innan det började släppa. Men när de väl gjorde det så somnade jag om så skönt, äntligen! :)

Btw, har nu skaffat tidslinjen på Facebook. Orkade inte vänta längre för den släpps till alla den 16 Februari såg jag :)

Hästsvans

Japp, det kör jag på idag! :)

Nu är ju Fia här och vi har varit och köpt lite gott till kvällen, mys!! :))

Onsdag 8 Februari 2012

Hejheeeej!!

Blev väckt utav bästa idag. Hon bara - sover du? Jag - öööööh nääe (a). Hon - vad gör du då om du inte sover? Jag - ööööööh jaaaa. Hon - nä just de! Haha.

Den pricken är i alla fall påväg hem till mig nu, ska bli en sådan trevlig kväll :). Så hade nu tänkt att göra mig iordning innan hon anländer ;). Later!!! ;)

Nu!

Bare Fudge 610 - IsaDora

Just lagt på nytt lack! Måste köpa nya snart, har inga roliga så tog bara på detta så länge :)

Nikon D5000

Hair and makeup

Nu va det såhär att jag hade det rätt så tråkigt, så det resulterade i med lite hårstyling och makeup! ;)

Tisdag 7 Februari 2012

Hejhej hallå!

Allt bra?:). Här är det fin fint! Har varit i duschen och nu klätt på mig lite kläder :). Funderar på att göra mig iordning oxå, men tror jag väntar med det en stund.

Mamma kommer jobba över ikväll så undrar vad vi ska ha för mat? Kommer inte på något :/. Lär ju bara vara pappa och jag som ska äta efter som att syrran är med en kompis. Jaja, får se vad det blir :)

Ser ut såhär för tillfälligt

Sunny Sunday

Sa ju att de va soligt och fint idag. Och titta så strålande fint de va :)

Söndagschill

Har inte gått i många knop sedan jag städe rummet tidigare idag. Har suttit och kollat på serie på internet i ca 3 timmar nu och är så TRÖTT! Men än ska jag inte sova. Väntar på reprisen på Melodifestivalen som börjar 22:50 har jag för mig :p. Vet givetvis vilka som är vidare, men vill ju höra låtarna oxå ;). Ska nog ta och hoppa in i duschen när som för att sedan lägga mig i sägen och kolla på lite annat skit tills Melodifestivalen börjar :)

Just nu :)

Söndag 5 Februari 2012

Hejhej!

Fest igår och de blev jäkligt kul, mycket skratt och trevligt sällskap gjorde kvällen perfekt :). Allt annat än kul va de när man stod och väntade på pappa inatt då de va -18. Både jag och Fia höll på att frysa fast på plats :p. Helt galet så kallt de va haha :p. Men, vi överlevde som tur va ;)

När jag kom hem tvättade jag bort sminket och drog på mig min lovley Ziperall och sov med den på inatt <3. Skapligt skönt och har inte varit för varm eller frusit en sekund :)

Vaknade ovanligt tidigt idag för att vara mig. Klockan va 10 och kunde inte somna om så låg bara kvar ett tag och vaknade till på redigt :)

Vid halv ett tiden hjälpte jag mamma med att göra taco till familjen :). De va en mycket god frukost så att säga haha ;). Efter maten blev de att jag städade rummet. Bytte lakan i sängen, dammade, dammsög och torkade golvet :). Så nu har jag slängt upp fötterna i soffan och chillar ;). På tal om annat, strålande solsken ute idag och det är redigt fint nu när det är så mycket snö :)


Fredag 3 Februari 2012

Hej på er!

Har inte mycket att säga, så visar en bild på hur mycket snö vi fått de senaste dygnet :p

The Dark Knight

Efter att haft en fin kväll med Fia :) ligger jag nu och kollar på The Dark Knight på 6:an.

Snökanon va de här

Hahaha. Det är så jäkla mycket snö som kommer här nu :o. Ser knappt över till sidan gatan, så tätt är det.

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu! Och det är mera irl än vad bilden visar.



Torsdag 2 Februari 2012 - Det snöar!!

Det har snöat hela natten till och från och det kommer bara ännu mera nu. Lär ju snöa hela dagen :). Mysigt, men usch så kallt!! Brrrr.

Snö!!!

Precis sett vädret på TV4. Och SHIT vad vi verkar få mycket snö inatt, imon och fram till helgen ;o. Det är verkligen vinter på redigt.

Nä nu ska jag sova och hoppas jag känner mig bra imon. Är jäkligt yr och tung i huvudet just nu. Fia är ledig imon och hon hade planerat jättemycket vi kunde göra imon och vill ju inte missa de :). Så, godnatt!

Onsdag 1 Februari 2012

Hejhej!

Då va det 1 februari redan :o. Snart är våren här men den känns långt borta när det är snö ute + att det väntas komma mera nu i dagarna. Meeeeen, hoppas att den snart är här :).

Ja, som ni ser så är jag redan vaken. Bad pappa att väcka mig skapligt idag. Okej, jag har typ tre alarm tider inställda på telefonen, men vad hjälper det när man är skittrött? Ingenting alls faktiskt haha. Bara trycker ju bort de och sedan sover vidare ;)

Ska faktiskt gå upp och äta frulle nu, blir nog att göra lite varm o'boy med nu när pappa varit och köpt det idag :)

AgingBooth

Jaha, enligt AgingBooth kommer man se ut så här 2046. Hoppas för bövelen inte de ;o

RSS 2.0