Tisdag 31 Januari 2012

Tjenatjena!

Visst blir man glad då någon ringer och säger att den personen är påväg till en? :)

Det hände ikväll. Vid åtta ringde Fia och sa att hon va påväg hem till mig :). Blev jätteglad! Hon hade varit och grattat sin kusin som fyller 20 år idag så då passade hon på att även träffa mig en stund. Det tackar man inte nej till precis :). Tyvärr åkte hon hem för tjugo minuter sen :(. Men vi ses ju om några dagar igen ;)

Vi pratade om allt möjligt och bland annat om vad som händer till helgen osv. Ingen vet något men det löser sig när helgen är kommen ;). Hoppas på en fetingrolig helg!

Me innan hon kom hit

Hot chocolate with whipped cream

Ja, jag lyckades inte somna...

Låg nu och blev akut sugen på varm choklad med grädde. Va precis uppe och gjorde iordning det och, mmm vad gott de va :). Samtidigt kollar jag på Al Bundy. Han är bäst! Haha :)

Kors i taket

Jag ligger redan i sängen :o. Det är redigt tidigt för att vara mig ;).

La mig redan vid tio. Varför jag la mig så "tidigt" är för att jag har sådan jobbig huvudvärk :/. Tog en Alvedon innan jag la mig, så hoppas den hjälper mig att kunna somna här snart :)

Sofias Änglar

Kollar Sofias änglar och äter ostbågar

1000

Vet inte om ni har missat den här låten? Den är i alla fall helt sjukt galet bra!! Så om ni inte har lyssnat på den så tycker jag att ni ska ta och göra det HÄR på Spotify :)

Wok

Precis ätit lite Wok. Gillar det inte men något måste man ju äta haha :)

Måndag 30 Januari 2012

Ja detta är för tillfälligt mig bästa kompis, Echinagard. Gör allt för att inte bli förkyld!! Syrran är redan genomförkyld och jag vägrar bli det!

Man ska ta detta vid första tecken på att en förkyldning kan vara på gång. Man ska ta detta tre gånger om dagen i tio dagar och jag började med detta igår :). Tyvärr så smakar det förjävla äckligt, bläää!!! Som sagt, gör att för att slippa en förkyldning och äcklig feber.

Wild one

Godnatt på er!

Ligger just nu i sängen som alla andra troligen också gör vid dem här tiden, bara de att dom sover säkerligen :). Jag gör det inte... Försöker! Lyssnar på musik i hopp om att somna snart. Låten som underhåller mina öron är som rubriken säger - Wild One med Flo Rida feat. Sia. Den är ju bara för bra! Tröttnar aldrig! :). Lovelovelove.

Godnatt, åter igen :)

Even with no makeup

Sitter och funderar på att lägga mig och sova, rätt trött faktiskt. Men väljer att sitta uppe en stund till :)

Söndag 29 Januari 2012 - Jag lever

Hej alla!

Några dagar sedan sist! :). Har haft det bara bra sen sist i alla fall :).

Helgen har varit hur bra som helst! Har fått umgås med världens finaste vän och det kan inte bli bättre! Ska sammanfatta mera senare eller imorgon om mina dagar. Men så länge bjuder jag på en bild från igår kväll när vi var ute och schladdade ;). Så otroligt galet kul! Åkte i diket en gång och hela bilen lutade åt höger på min och Fias sida. Vi kunde nästan äta snön om vi hade vevat ner rutan haha ;).

Här försöker dom att få upp bilen med hjälp av ett rep. Den va längre ner i diket än vad bilden visar. Och de tog många försök innan det ville ge med sig ;)

Tvtime

Sitter nu i datastolen och kollar på Cheers, syrran ligger i sängen.

Resultatet

Är så nöjd! I'm a redhead again and I love it!!! ;)

Torsdag 26 Januari 2012 - Färg i huvudet

Precis vad jag sitter med nu :). Ska bli röd igen :). Saknade de lite faktiskt ;)


Mysdag!

Åh, vilken bra dag det blev till slut trots allt strul :p. Sophia kom och hämtade mig här hemma för att sedan åka vidare mot Maxi där vi köpte en söt body till Benjamin och fina blommor till Amanda :). Efter de åkte vi till Amanda. Hade lite svårt att hitta, men det gick bra till slut :)

När vi kom in så såg jag det lilla knytet ligga på pappas mage mätt och go! Han va inte stor alls, 42 cm och väger 2,5 kg :). Så sööööööt! Kommer gärna och besöker dom igen ;). Vi satt och pratade samtidigt som vi fikade lite :). Redigt trevlig! Sen tog vi lite kort med telefonerna på Benjamin, gullunge! :)


Foundation heart

När jag skulle ta foundation så la den sig som ett hjärta ;). Tyckte jag va lite coolt sådär ^^

Onsdag 25 Januari 2012

Godagens!

Uh, vilket härligt väder det är ute idag! Snö, klarblå himmel och solen lyser :). Ska snart få bege mig ut i det fina vädret så Sophia kommer och hämtar mig då vi ska åka och hälsa på Amanda och lilla Benjamin :). Men först så ska jag sminka mig nu!

Hörs sen! <3

Trött...

...men kan inte lyckas somna, för mitt upp i allt så får jag huvudvärk från ingenstans. Va uppe och tog en Alvedon nyss i hopp om att det ska hjälpa...

Kokoskola

Satt och blev redigt sugen på choklad, men hade ingen choklad. Vad gör man då? Jo man gör sig lite kokoskola i stället :))). Nu står dom ute på altanen så dom ska stelna till ;)

Ut en sväng

I brist på annat så är jag med pappa ut en stund :)

Tisdag 24 Januari 2012 - Snöar!

Jippieyäy, det snöar och mycket med :D. Men det syns inte så mycket på bilden ;)

Music

En dag utan Spotify eller musik över huvud taget skulle jag inte överleva! Musik är som en drog - man blir beroende av det. Men, jag älskar'!t :)

Nystädat rum

Mmmm, vad gott det luktar. Valde citrondoft på torkvattnet :)

Snow

Skulle ju lägga upp en bild och tog en nu, lagom när det börjar bli mörkt haha ;)

Måndag 23 Januari 2012

Hejhej!

Idag är det vitt här ute, men inte mycket. Gräsmattan syns inte i alla fall. Bild kommer senare :)

Just nu ligger jag i sängen, för sitta upp kan jag då inte göra. Är jäkligt yr idag! Hoppas de går över snart, tog en Alvedon nyss :)

Film

Nu är det Wallander som gäller ikväll :)


Söndag 22 Januari 2012

Hej på er!

Nu är jag vaken! :D. Okej, jag vaknade vid 11 första gången och va rätt så pigg men råkade ju somna om igen till halv 3!!! Hehe ;). Med det är jag jättepigg nu :), redigt skönt!


Ja kvällen igår blev redigt bra till slut i alla fall även om den började rätt så segt när vi kom in till Åströms i stan. Det var bara och vänta ca 1½ timme så hade alla kommit igång när de fått i sig lite :D. För ett tag innan så hade Sophia och jag i tankarna att faktiskt åka hem, men tur att vi inte gjorde de! :)



Tack till alla som var med igår och gjorde kvällen lyckad trots allt! :)

04:00

Nu ska jag sova tills jag vaknar imon, godnatt! :)

Kramens dag

Som rubriken säger så är det kramens dag idag! Så ge en extra kram till nära och kära idag :)

Lördag 21 Januari 2012

Idag är en dag då man inte vet vad som händer och sker. Skulle va kul att gå ut men känns som de kvittar. Men ja vi fårse hur det blir helt enkelt :)

Just nu ligger jag i soffan och har gjort sen klockan tre. Har följt presskonferensen med Håkan Juholt som sändes här ifrån stan på SVT2.

Knight Rider

Hahaha - han är så snygg i sina brillor. NOOOOT!! ;)

Kvällen

Ja då va man hemma igen. Åkte en sväng till Sophia i väntan på att vi skulle hitta på något, men hände inte så mycket. Eller jo, vi sjöng Singstar ett tag tills vi inte orkade mer :p. Så hon körde hem mig nu vid halv 1 tiden cirka :). Ligger och kollar på tv nu och lär göra de tills jag somnar :). Godnatt!

I bilen nu påväg hem när vi stannade till och tankade.

Fredag 20 Januari 2012

Godmorgon på er!

Ja ni ser rätt, jag är redan vaken och uppe! Satte klockan på 10 och snoozade ett tag. Men mitt i all snooz så kommer pappa nästan mer eller mindre inrusande med mamma i telefonen och så frågar han mig om jag har 9-3:ans bilnyckel. Och svar - ja det har jag. Den ligger i höger bröstfika i jackan. Då blir pappa lättad över det så han inte behövde tänka på att köpa en ny för dom är så dyra som han sa. Så där blev jag en ängel och gjorde hand dag så han kunde slappna av :p

Vet inte om de blir frulle direkt, har så ont i magen. I och för sig är det för att jag är hungrig men kan inte äta när det känns så. Får vänta ett tag tills de lagt sig :). And btw, fasen bad öm jag är i fingrarna efter att jag TRYCKTE dit lösnaglarna igår. Ajajajaaaaj!!! Hoppas det lägger sig lite under dagen. Känner mig mer eller mindre handikappad som det känns nu i fingrarna ;/

Me and my sister watching TV

Fransk manikyr

Köpte lösnaglar när mamma och jag va på maxi. Har precis satt dit dom, men det var pilligare än vad jag kom ihåg :s. Har inte gjort det sen studenten, alltså Juni 2010 :). I och med detta så blev jag inte helt nöjd med det ;/. Blir att göra de bättre till nästa gång helt enkelt :)


Créme Bonjour

Står i köket och lagar mat till mamma och mig nu :). Det blir en krämig pastasås och tagliatelle till de ;)

Torsdag 19 Januari 2012

Hej på er!

Då har man precis gjort sig klar för att åka med mamma och veckohandla :). Så nu sitter jag bara och väntar på att hon hämta upp mig! Tor jag ska köpa hårfärg med när jag ändå är där ;). Funderar på att köpa en röd färg igen.... Så tråkigt med bara brunt, händer ju liksom inget med håret. Skulle behöva klippa det oxå men det vill jag inte! :D

Dagens

Unibet

Hahaha - är inte den här reklamen ful så säg? :p. Skrattar varje gång!

Tv-natt

Och den börjar med Spin City som alltid!

Livet blir bättre

Har precis suttit och kollat på kvällens avsnitt av Livet blir bättreTV3 play.
I kvällens avsnitt handlade det om Jessica Andersson och hennes barndom, uppväxt och väg tillbaka till att vara den personen hon är idag! Hela programmet var jättefint, kunde själv inte hålla tårarna tillbaka då det var väldigt känsligt. Hennes tal hon höll i slutet var så fint och att hon kunde hålla sig visar ändå vilken otroligt stark person hon är idag! Mot slutet innan hennes tal kom det en fin låt som dom spelade i programmet, hittade den på Spotify. Artisten är Ross Copperman med låten Holding On And Letting Go

Solarium

Ja det må vara vinter, men det undgår inte att man kan sola då med. Syrran och hennes kompis har solat tre gånger på mindre än en vecka och hon är redan såhär brun!! Ska oxå lägga mig i det där förbannade solariet och få färg så man ser fräsch ut!! ;). För nu är man som blekast och jag hatar de!

Heart attack

Någon som känner igen sig? Haha, jag gör! Hänt flera gånger :D

Glädje

När jag städade igenom min skrivbordslåda igår hittade jag ett kuvert med ett grattiskort i. Öppnade och kollade om det fanns några pengar i det. Vipps så låg det 2000 spänn där i! ;). Det kallar jag glädje! :D


Fixat


Ja det är precis vad jag har gjort nu! Suttit sen fyra och fixat med bloggen så den ser ut så som jag vill ha den. Det hade ALDRIG gått utan bloggstyle.se och massa andra sidor jag sökte efter! Nu ser det nått och nått vettigt ut haha. Men är rätt nöjd för stunden. Finns lite som jag skulle vilja få ordning, men orkar verkligen inte det nu haha. Är helt slut i huvudet!

Så nu ska jag lägga mig och kolla på Sveriges Mästerkock!

Taco

Nu blir det tacomys med mamma! :)

Jag är hopplös

Helt otroligt vad mycket jag gick upp när jag sa att jag skulle det tidigare. Givetvis så somnade jag ju om! Ska inte ljuga och säga att de va skönt, men så irriterande....

I alla fall. Har legat och kollat på tv ett tag och kom precis ut ur duschen nu :).

Om man lyssnar ute idag så hör man hur fåglarna kvittrar :). Fick en vårkänsla förut av deras kvitter. Vill att det ska bli vår nu nu nu nu NUUU! :))

Just nu utanför mitt fönster
 

Tisdag 17 Januari 2012

Godmorgon på er! Har ni en fin morgon? Hur ni nu spenderar den :) hihi. Själv så ligger jag här i sängen och har varit vaken sedan klockan 9! Kan inte på något sätt somna om. And I don't know why?

Hur som helst så funderar jag på att gå upp och göra lite frukost :). Är rätt så hungrig nu, magen kurrar! ;). Så det får de ta och bli.
 

Spin City

Sitter just nu i datastolen och kollar på Spin City! Därefter kommer det bästa, Cheers och Våra värsta år ;)

Ny start!

Hej!

Tänkte jag skulle blogga här ett tag kanske? Eller varför inte på heltid? Ja vi fårse :). Bloggar vanligtvis på theresecarolineberg.bloggplatsen.se men känner för något nytt! Dessutom har blogg. se en app till iPhone och det är det jag vill ha! Bloggplatsen verkar ju ALDRIG släppa sin app som dom lovade att göra i Oktober?!

Är inte så jättehaj det här med designen och mallar osv. Fårse om jag kan få ta hjälp utav någon :)


Ska fortsätta och kolla runt här lite nu och om jag klurar ut nått och nått :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0