Onsdag 25 Juli 2012

Här kommer det ett inlägg från stranden. Det är fullt med folk och gänget är nere och badar. Funderar på att gå i jag med här nu snart, flyter mer eller mindre bort!! Solen är HET!!

Tisdag 24 Juli 2012

Hej hej hallå! Nu är vi i Kalmar och har hittat två klänningar på rea plus ett par foppatofflor! Ätit har vi oxå gjort nu, så är mätt nu och håller mig ett tag ;). Väntar i bilen nu medans mamma och pappa är inne på city gross. Men nu är vi på g till Öland! Bilderna verkar inte vilka laddas upp (blir så ARG!!!) så får försöka senare :)

Music

Har för en stund sedan ätit mat, hur gott! Efter jag ätit klart fick jag sådan mensvärk då jag gick och la mig i sängen med täcket över magen. Börjar känns något bättre och det är skönt i alla fall! Lyssnar samtidigt på musik på spotify som är det bästa som finns!! Gick igenom Matildas bilder på instagram och hittade den här bilden från i lördags :) så snodde den lite ;) Från vänster - Andreas, jag, Fia, Jimmie och Simon

Lördag 21 Juli 2012

Vilken härlig dag la la laaa la la la la la! Himlen bara öppnade sig! Det sägs att det ska bli lite finare väder till veckan och jag hoppas verkligen det så man kan få bränna sig lite :) Två bilder jag tog nyss!

Fredag 20 Juli 2012

Hejhej Har en sån där bra dag idag...eller inte! Fortfarande mensvärk hit och dit och så huvudvärk på det. Vad för mer värk kan man ha? Går från A-B idag vilken är soffan och sängen. Är verkligen hur slö i kroppen som helst och orkar inte anstränga mig det minsta. Vill att alla värk ska gå över så man åtminstone känner ork! Nä, det är en orkeslös dag idag.. När man tittar ut så ser man bara det här. Sol skulle man behövs psykiskt och fysiskt.

Goodnight

Ska nu lägga mig och kolla på tv tills jag somnar :). Tycker det är redigt bra att sexan visar så bra serier på natten :), alltid det jag sommar till förr eller senare! Här med säger jag...goodnight and take care everyone❤

Torsdag 19 Juli 2012

Vädret är grått, jag är grå, mensvärk hela dagen och har allmänt tråkigt. Legat i soffan snart hela dagen med filt över mig som värmer magen som ett försök till att värken ska bli bättre, men hjälper inte så mycket som jag skulle vilja. Kollar just nu på Navy CIS på trean.

It's a beautiful evening

Söndag 15 Juli 2012

Söndag idag då. Hade en trevlig kväll igår hos Sophia och det blev sent. Kom hem vid halv fem tiden i morse. Berättar mer imon om igår :). Ligger nu i sängen och är trött och humöret är lättirriterat... Finns inget att kolla på tv:n och är sugen på GLASS!! :(. Pappa och jag har i alla fall satt upp mina hyllor idag äntligen! Blev så nöjd med dem hängandes där nu mera :)

Garnier Nutrisse Ultra Color - Djup Ljus Mahognybrun 5.25

Färgade håret igår kväll och kände för en helt annan hårfärg just nu dår jag haft rött väldigt länge. Det röda har ju inte försvunnit utan det skimmrar igenom men är inte lika intensivt längre och jag gillar det än så länge :). Hade Garnier Nutrisse Ultra Color - Ljus Rödbrun 5.62.
 
Syns inte så jättemycket och det är lite mörkare irl :)

Fredag 13 Juli 2012 - Latitud57, Lördagen

Hej!
 
Tänkte lägga upp fler bilder från förra helgens festligheter då det var Latitud 57 här! Det är  den ända höjdpunkten här i Oskarshamn som man längtar till från att det tar slut tills det startar året efter igen. Vore så mycket roligare om det kunde vara något evenemang så där lite oftare, men hej...ska väl vara glad för det lilla vi får kanske :)
 
Lördagens fest började med att vi var hemma hos Matilda då Sophia och hon gjorde sig iordning plus att vi åt lite där innan vi begav oss till en kompis till Simon som bodde mitt emot området. Där blev det dricka, snack, musik, hockeyspel och trevligt sällskap!
 
Matilda plattar håret som gick sådär för henne haha ;)
 
Sophia sminkar sig i lugn och ro medans jag...
 
....jag var klar och började med detta glas!
 
 
Frammåt 8 tiden började vi traska neråt hamnen och hem till Simons kompis. Där stannade vi tills Magnus Uggla skulle börja uppträda!
 
Mina bästa! <3
 
Matilda, Simon och Daniel
 
Det blev en våldsam hockeymatch hahah
 
Johan och Sophia var helt inne i matchen
 
Vissa förstår nog inte att det är målet pucken ska in i och inte landa i shotten hahahahaha ;)
 
 
Bilder från lördag kvällen/natten kommer senare! :)
 

Kapten Röd - Saknade vänner

När han var och uppträdde på Latitud57 här i Oskarshamn!!

Lördag 7Juli 2012

Godmorgon, eller snarare god eftermiddag! Igår kom dagen man längtat efter sen det tog slut förra året, nämligen Latitud57!! Förfesten va helt okej :) men så himla tråkigt att man tappade bort alla sedan och splittrades. Det är inte det lättaste att hitta varandra igen där inne. Myrorna krig kaos ungefär. Höjdpunkten igår var ju givetvis NAUSE!!! Kungar!! HEAT spelade oxå runt midnatt. Men va och kollade på Ulrik Munther tidigare på kvällen med Fia och hennes lillasyster. Nu är det bara att gå upp och äta frukost för att sedan gå in i duschen och göra sig iordning osv! Fyra bilder från igår

RSS 2.0