Våfflor

Hej!

Idag har jag gjort våfflor till mig och syrran :). Det blev inga igår så gjorde det idag i stället :). Alltid lika gott! ;)

Flowers

Testar de nya objektivet på allt möjligt här hemma. Kanske oxå blir att gå ut lite sedan, får se :)





Söndag 25 Mars

Hej på er!

Solen bara lyser och lyser. Det är så fantastiskt härligt! :). Har precis gjort mig iordning lite. Väntar på att pappa ska komma hem så det kan börja grillas ;). Perfekt väder för lite grillning idag, nomnom!

Jaha, vad har jag gjort sen sist - inte allt för mycket. Åkte i fredags kväll till Sophia och övernattade där :). vi hade en chill kväll samt lite "rallykörning" med Ante. Herregdu, de va nog de värsta jag varit med om hahah. då har jag ändå åkt med förr ;). Men då, vi FLÖG verkligen haha :D. Alla lyftes från säterna hahahah och slog i lite här och var men tackar gud för att vi överlevde! :). Kul vart de iaf, som ALLTID! ;)

Igår åkte mamma och pappa till Kalmar. Hade bett dom att köpa med sig ett obejktiv och filter till min NIKON D5000, och visst gjorde dom de :). Så nu vill jag ta med mig Sophia någon dag och åka ut och knäppa lite bilder :). Kommer nog bli perfekt! Så här ser det ut iaf :)

Onsdag 21 Mars 2012

Hej på er!

En vecka sen sist. Inte känt för att skriva något så där av annledningen :)

Haft ett helt fantastiskt vår väder idag! Hängde med mamma och pappa till Maxi förut och de va redigt varmt i solen, härligt härligt! :). Körde på shortsen idag när det väl var värme för det :). Tempen har visat 16 grader ute idag, otroligt skönt ;)



Köpte det här idag. Blir att testa det imon :)


Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 8 så ska jag kolla på Tunnelbanan! :)

Days until

Närmar sig med stormsteg!!!

Onsdag 14 Mars 2012

Hej hej alla!

Ja nu sitter jag ch väntar på att mamma ska komma hem och hämta mig. Vi ska nämligen åka och klippa oss :). Hade sådan tur att det fanns en tid innan mamma. Har inte klippt mig sen i oktober tror jag ;o. Ska bli skönt att få ta bort de slitna på topparna, men vill inte att se ska bli för kort nu när det ÄNTLIGEN börjar bli lite längd på de ;)

Såhär ser jag ut idag. Ofixat hår med brillorna på. Gäller att passa på när solen är framme jöh ;)

Tisdag 13 Mars 2012

Hej på er alla glada! :D

Ja, jag är glad idag! Och det är enbart för att det är 16 grader varmt ute, strålande sol och klarblå himmel ;). Så otroligt fantastiskt skönt!! :). Med det så kör jag på en summerfeeling outfit idag ;)

Lördag 10 Mars 2012

Hej på er!

Låg kvar lite längre i sängen idag då klockan hann och bli tolv :). Gick upp och gjorde frukost, stekt ägg ;). Efter de gick jag in i duschen. Nu har jag precis blivit klar samt med packningen :). Ska åka med Matilda till Fia idag för hon ska oxå vara med ikväll :). Så just nu sitter jag och väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka :)

Fredag 9 Mars 2012

Godkväll alla!

Fredag igen. Fasligt vad veckorna går fort :p haha. Men det är bra de :). Ligger just nu i sängen och bara lyssnar på musik på Spotify, skitskönt!!! :). Ska senare kolla på veckans avsnitt av Tunnelbanan och Elsas värld :). Fördriva denna kväll på ett bra sätt med andra ord ;). Vad ska ni göra? :)

Dagen

Ja i eftermiddags kom Fia hit :). Prata lite och sedan åkte vi och köpte fika. Tog med oss det hem till hennes moster och hade en trevlig pratstund med fikat :). Mysigt!

Just nu ligger jag och kollar på Hawaii five - 0. Lär kollar klart på det och sedan sova :)

Onsdag 7 Mars 2012

Godmorgon!

Har precis kommit ut ur duschen och ska snart äta lite frukost :). Vaknade idag av att hemtelefonen ringde och så kollade jag min mobil och förstod då att det va Fia som ringde. Hade 8 missade samtal och 2 sms, så jag ringde upp henne så fort hon hade lagt på för att ringa till mig :p

NU - frukost :)

Hörs!❤

Resultatet på muffinsen

Dom blev kanongoda :). Möms möms!

Tisdag 6 Mars 2012

Hej alla vårmänniskor!

Vädret är ju helt wunderbart ute!!! :)

Gick upp vid tio idag. Gick in i duschen, åt frukost och klädde på mig :). Nu håller jag på att baka kladdkaksmuffins som jag tror kommer bli kanon goda :)

It works

Jajemen, datorn min fungerar igen :). Alla bilder, musik och dokument finns kvar och det är jag redigt glad över att det gör :). Suttit och laddat ner spotify, iTunes och lite annat som jag behövde ha på datorn för att kunna leva igen ;). Ska snart gå och lägga mig tror jag :). Ändå varit upp sen halv 10 idag :), så känner mig rätt så nöjd!

Innan vi åkte och hämtade datorn.



Godnatt alla!

Dagens

Nu har jag gjort mig iordning. Varit vaken så länge och inte gjort de förens nu haha :). Ska ju åka och hämta min dator snart när pappa kommer hem :). Kommer bli redigt skönt att få hem den igen. Undra hur mycket det är som finns kvar av det som dom gjorde backup på? Det återstår att se :)

Måndag 5 Mars 2012

Godmorgon! :)

Vaknade av att min telefon ringde. Det gällde om min dator, den va klar nu äntligen :). Ska sedan in och hämta den i eftermiddag :). Kände det att det inte va någon ide att somna om så gick upp nu och sitter nu med frukost framför mig samt dagens tidning. Så gott med bubbelvatten såhär på morgonen :)

Grillpremiär

Jajemen, det har vi haft här hemma idag. Smakade redigt bra som vanligt! :). Är redigt mätt nu och kommer klara mig tills imon :)

Har precis kommit ut ut duschen också och tagit på mig myskläder som består av - leggings och denna blommiga tröja :). Den här söndagen har varit lugn och skön och den har gått åt till att tänka mycket. Nästan för mycket....

Soffläge

Efter jag ätit frukost idag såg jag att en annan film med Irene Huss gick på Canal+. Givetvis så går jag och lägger mig i soffan och kollar på den :). Den av helt okej.

Finns inte mycket att kolla på så Simpsons får underhålla mig!

Söndag 4 Mars 2012

Godmorgon!

Varit vaken sen 9:40 och kunde inte somna om. Bara legat här i sängen och lyssnat/lyssnar på musik. Så otroligt skönt! Lyssnar just nu på Tone Damli - Look Back. Den är så fantastiskt bra!!❤

Lördag 3 Mars 2012

Godmorgon alla!

Just nu sitter jag i bilen påväg till Kalmar :). Är så galet trött!!! Solen skiner idag också, härligt! :)

Chillidill

Ikväll lånar jag syrrans rum. Lyssnar på musik och ligger i hennes säng just nu. Skulle lätt kunna somna NU! Är skittrött. Men kan inte lägga mig ännu. Har en maskin tvätt som går, hade inga trosor kvar haha :p. Det är väl en timme kvar ungefär (en evighet!!) tills den är klar och det känns sådär när jag egentligen bara vill sova ;). Bara att bita ihop! :)

Gör ni en fredagskväll som denna?:)

Fika

Mums!!

Fredag 2 Mars

Hej på er! :)

Fredag idag och vädret visar sin bästa sida en dag som denna :)

Vaknade innan tio idag :) och känns så skönt att vakna så tidigt :)). Älskar verkligen att jag har vänt tillbaka på dygnet igen :). Det tog trots allt nästan en månad att göra de också. Men så värt de! :). När jag åt frukost idag så möttes ja av detta på tidiningen. Dock fanns det ingen bomb, men kunde lika gärna gjort. "Sånt händer ju bara i större städer" och inte i lilla Oskarshamn!

Kortspel

Sitter på golvet inne på mitt rum med syrran och spelar kort :)

Torsdag 1 Mars

Jaha, ny månad idag då :). En månad närmare sommaren, GILLA GILLA GILLA!! :D

Vaknade vid tio idag men låg kvar i sängen och kollade på när dom väckte folket i BB-huset ;). Måste vara hemskt att vakna upp så haha :p. Runt elva gick jag in i duschen och tanken va att jag direkt efter skulle göra mig iordning lite, men drog ut på det och tog frukost i stället. Har fortfarande inte gjort mig iordning. Funderar dock på det nu :).

Just nu ligger jag i sängen inne hos syrran och vi är lite uttråkade ;)

RSS 2.0