Söndag 29 April 2012

Har lite söndagsmys såhär på eftermiddagen med min Chill lista i Spotify :). Skönt när man har mensvärk!

Mest ondt

Den här låten gör mig sällskap tills jag somnar, så soft och skön. Man slappnar av och med ögonen stängda är man inte långt ifrån att somma. Underbart!❤

The sky is the limit

Otroligt fin himmel ikväll. Lite redigering på dom, men framhäver himmeln mer :)

Lördag 28 April 2012

Hej lördag!

Idag är ingen rolig dag. Huvudvärken från igår kväll sitter fortfarande i. Tar huvudvärkstabletter men dom hjälper bara mot mensvärken. Okej, det är ju i och för sig skönt det, men vill att den kan hjälpa huvudet OCKSÅ! :). Då skulle jag bli glad i alla fall :).

Har precis satt in en ananaspaj i ugnen nu som jag bara väntar på ska bli klar! Så länge ska jag nog slå på tv:n och kolla lite på Kvällen är din. Ska se Kärleken checkar in sedan vid halv 10. Älskar den filmen och staden dom spelar in den i - New York!! :)

Bild från igår kväll

Fredag 27 April 2012

Då va det fredag IGEN. Tyckte nyss de va fredag, men den är så välkommen varje gång! :). Har kollat klart på TBBT säsong 4 idag. När kommer säsong 5 ut?! :D. Vill se de nu nu nu nu nu ;))))

Igår hade jag namnsdag så mamma och jag (syrran va iväg med en kompis och pappa jobbade) åt potatisgratäng med fläskfilé till, supermumsigt :). Till efterrätt hade vi choklad mousse med mini marshmallows ;).




Regnade också hela dagen igår, men solen kom fram sent på kvällen. Bättre än inget :)

Onsdag 25 April 2012

Godagens

Idag har jag legat och kollat TBBT (The Big Bang Theory) nästan hela dagen. Kände för att göra det denna regninga dag... Fick hem säsong 4 idag med som jag beställde ifrån CDON.COM i måndags :). Vill ha säsong 5 nu också! När kommer den ut tro? :)






Tisdag 24 April 2012

Hej alla glada :)

Idag är det förbaskat härligt väder ute :). Men för tillfälligt ligger syrran och jag i hennes säng då vi fick matkoma efter ungspannkakan jag gjorde ;). Funderar dock på att gå in i duschen och göra mig iordning lite :)

Smile, life is to short to waist it on tears

Pippi Långstrump

Kör på denna sköna tröjan nu som jag hittade i Ullared :). Väntar på mami nu så vi kan hämta ut paketet och handla lite till tacon vi ska äta ikväll :)

Måndag 23 April 2012

Godagens :)

Jaha, då va det måndag igen. Veckorna bara flyger iväg och det är skönt för då kommer sommaren fortare ;) haha. Men när sommaren väl är här tycker jag att tiden kan stanna!! :)

Har varit i duschen och nu klätt på mig lite (har på mig detta tills vidare) och gjort iordning håret :). Fick tidigare ett sms om att mitt paket från Gina tricot hade kommit så ska hämta ut det lite senare :)

Ha en bra dag alla!❤

The day has passing by

Har idag suttit och kollat på fredagens avsnitt av BB under min Englandsflagga filt :). Hur mysigt! Vädret har varit så ruggit idag med dimma och regn...Så det passade perfekt :). Även kollat in BB live och så gutt att Hulda åkte :)




Har också legat och kollat på The Big Bang Theory. Köpte 1-3 sängson på Ullared och ölskar dom som haha. Sheldon är fan skönst med alla sina "problem" och stora förklarningar på allt :D



Nu ska jag gå och lägga mig och kolla ytterligare några avsnitt på TBBT innan jag somnar :)
G O D N A T T  a l l a  a n d  t a k e  c a r e  <3

Söndag 22 April 2012

God eftermiddag sköna söndag! :)

Åkte till Sophia igår. Det blev rätt lugnt då vi drack lite. Matilda körde runt på oss men vi gick aldrig in någon stanns :). Innan vi åkte ut så spelade vi Twister som vi köpte i Ullared. Haha, hade glömt bort hur svårt de va :p. Inte spelat det sen jag gick på fritids ;) och det är ju några år!


Det går bra för Matidla och Sophia haha ;)





Det blev i stället ett stort äventyr att bara åka runt i bilen :D haha. Vart ska man börja?  



Det hela började med att vi åkte och tankade när vi kom in till Hultsfred. Sophia och jag tankade lite var åt Matilda. Grejen den var att jag tankade sist och GLÖMMER sätta dit tanklocket. Det roliga med det här är att vi åker runt och spelar hööög musik och Fia har vevat ner rutan och har sig :p hahaha. Det är efter ett varv genom Hultsfred hon frågar mig - Therese? Satte du dit tanklocket? Jag - hahah, näe! :O. Fia - hahahaha, näe jag ser det för tankluckan står rätt ut xD. DÄR BRASST DET PÅ RIKTIGT HAHAHAHA. Vi alla skrattade så vi tjöt :D hahaha. Så det var bara att åka tillbaka samma väg och ge sig in på operation "leta tanklock" :D. Vi hade en jävla tur att vi var tvungna att släppa förbi några vid övergångstället i rondellen. Hade vi inte gjort det hade jag inte kollat åt höger och utbrustit - TANKLOCKET!!! :D. Sophia dör av garv hahaha och det gör i och för sig jag med, men herre jesus vad kul :D. Vi svänger in på en parkering och jag hoppar ur och hämtar det och skruvar dit de :D hahaha.


Matilda och Fia hittade även sin påse med cider i skogen vid Metropol som dom laggt i en buske på Skärtorsdagen haha. Helt otroligt att den fanns kvar :p


När vi var klara inne i Hultsfred bestämde vi oss för att leta efter nya vägar. Med det sagt så gjorde vi det, kan man säga. Vi åkte på en väg som var huuuuuuuuuuuuuuuuuur låååååååååååååååååång som helst! Kålsvart, dimmigt och ingen täckning på telefonerna. Grattis till oss! Tur var så hade Matilda en GPS i telefonen som inte gick på täckning utan på något annat, tack och lov för det. Då kunde vi se vart vi var och att om vi fortsatte köra den vägen skulle vi komma ut vid Mörlunda :). Men under tiden vi kör så utbrister Sophia - AKTA ÄLGARNA!! Det va två älgar som gick över vägen och gode min gud vad rädd jag blev hahaha, skrek som aldrig förr :D hahaha. De va lite kul, men hade inte varit så kul om det hade gått illa till...

När vi kom hem till Mörlunda igen lämnade vi av Sophia och jag gick in och hämtade mina saker och åkte med Matilda hem till stan så jag sov hemma :). Vi mötte upp syrran och hennes kompis så jag åtke med dom hem för dom var nere i hamnen och kollade läget, det var kul de :D.

Sammanfattnigsvis kan man ju säga att kvällen blev LYCKAD i alla fall :D. Tack Sophia och Matilda för en redigt rolig kväll med många skratt! <3

Lördag 21 April 2012

Godmorgon världen!

Vaknade utav vid 10 att jag var så täppt i näsan men är ju i och för sig det varje dag men idag vart de värst. Känner mig lite hes också för den delen....Vill verkligen inte bli sjuk, men vore lustigt om jag inte blev när mamma varit hemma hela veckan och varit dunderförkyld. Men hoppas att jag klarar mig :)). Funderar på att gå upp och ta mig lite frukost snart, är rätt så hungrig :)

Nätshopping

Precis vad jag har gjort nu! :O. Bestälde lite från Gina Tricot och sedan ett lakan på textilgallerian.se från samma märke som mitt London lakan jag köpte i Ullared :). Denna gången blev det ett lakan med USA flaggan, kunde inte motstå ;)




Mycket gosigt lakan! <3

Fredag 20 April 2012 - Ullaredsresan

Hallå hallå sköna fredag :)

Sophia och jag var ju i Ullared i onsdags :). Vi hittade MASSOR och var några tusen kronor fattigare när vi åkte hem ;).

Som ni redan vet begav vi oss väldigt tidigt. Klockan stod på 05:05 när vi åkte hemmifrån Sopiha :). Vi va relativt pigga efter högst 3 timmars sömn, knappt det tror jag haha :D. Men det var bara att tänka frammåt på vad dagen hade att erbjuda ;). Tänkte lägga upp bidler på hur dagen såg ut :)



Innan vi begav oss på riktigt stannade vi till i Målilla och tankade!!


Soluppgången va otroligt fin denna dag :)


08:20 var vi ÄNTLIGEN framme vid Gekås i Ullared!! :D


Efter en timme där inne hade jag redan plockat på mig en hel del kläder ;). Detta va första rundan utav 3 :)


Andra gången vi kom in kollade vi lite på inredning och annat :)


När vi väl skulle gå upp till resturangen och äta mat var det knölfullt, så vi gick till fiket bredvid och tog oss varsin macka :). Efter vi hade fikat klart gick vi våran sista runda :). Vi kom ut vid 16:00 efter att ha gått där inne sedan halv 9 :p.


På vägen hem var man skapligt seg i fötterna och huvudet men var glad endå :)


Vänster nästa!


Vi var hemma igen vid halv 8 tiden ungefär och då var solen på väg ner :), sååååå fiiiint!!!!

Sammanfattningsvis så hade jag en redigt bra dag med Sophia och gör gärna om det snart igen! :)

Onsdag 18 April 2012

Godmorgon alla :)

Vi försov oss lite och har snart suttit i bilen en timma :). Åkte precis igenom Vetlanda. Med de så har vi en bit kvar :). Det är en fin morgon i alla fall! :)


Tisdag 17 April 2012

Godmorgon!

Klockan ringde vid tio och hade tänkt sova ett tag till, men då såg jag att jag hade fått ett sms fem minuter tidigare av Fia. Me de så sket jag i att sova ett tag till :). Måste va trött tidigt idag så man kan lägga sig tidigt ikväll eftersom vi ska upp tidigt imorgon ;). Där emot ska ni inte tro att jag har gått upp, nej nej! Ligger i sängen och har fönstret öppet och byter luft :). Vart otroligt varmt på rummet när jag vaknade! :o

Clouds

Ikväll har himlen varit fin vid några tillfällen :)

Måndag 16 April 2012 - Inköpslista

Jajamen, det sitter jag och kollar igenom och skriver just nu! Det är nämligen så att Fia och jag ska fara till Ullared på onsdag och slösa lite pengar ;). Känner dock att jag får ta och renskriva denna inköpslista lite imon så jag ser vad sjutton se står haha ;)

Fredag 13 April 2012

Hej alla!

Nu har det gått sådär länge sedan sist igen...Är hopplös ;) haha. Gör kanske ett inlägg senare med sammanfattning på veckan som varit :).

Jaja, idag i alla fall så regnar det punkt punkt punkt. Jag undrar när våren kommer tillbaka, och på riktigt den här gången?! :)

Tog lite bilder på trädet utanför mitt fönster nyss :)





Btw, ta det försiktigt idag - är ju fredag den 13:e ;)

Fredag 6 April 2012

Hej på er!

Va ute igår med mina pinglor, Sophia och Matilda :). Vi hade de redigt kul innan vi gick ut! När vi väl kom ut va de inte så kul. Vi hade panik över hur fan vi skulle komma hem efter att våran bestämda skjuts hem inte längre körde. Så vi försökte haffa folk som ville köra men ingen kunde. Den sista utvägen va ju taxi och där med blev vi fattiga....surt!

Just nu ligger jag hemma i sängen i alla fall och känner mig sliten i hela kroppen haha. Huah huah ;). Sovit ett tag har jag också gjort och det var hur skönt som helst. Skulle dock kunna sova vidare :)

Tisdag 3 April 2012 - Sammanfattning på senaste veckan

Hej på er! 

Sen i onsdags har jag varit hos Sophia, åkte hem på fredag och sov hemma men åkte tillbaka på lördagen igen och sedan stannade till söndag. Så har i stort sätt varit hos henne hela förra veckan :). Vi har haft redigt kul! Nu tänkte jag sammanfatta dagarna lite kort :)


Onsdag

På kvällen skjutsade mamma mig till Sophia. Det bara öste ner regn, helt galet!


När vi kom till Mörlunda åkte vi och handlade lite fort. Hon var hungrig så vi köpte pizza att sätta i ugnen. Där efter satt vi i soffan och snacka och kolla på tv. Tanken va att vi skulle dippa lite oxå men vi var så mätta :p.
Det vart inte mycket mer av den kvällen :)

Torsdag

På morgonen var vi uppe i tid och gav oss ut på en Powerwalk i det härliga vädret! :). När vi var hemma igen va vi tvungna att åka till affären och köpa smör och lite annat till frukosten. Men tror ni inte att när vi kommer hem så upptääcker vi att vi inte köpte något smör :O. Så det fick bli mackor utan smör och det funkade oxå, för den här gången haha :p. 


Innan vi åkte till affären och köpte frukost.

Efter fukosten var det dags att plantera lite på Sophias ballkong :). Jag hade ju med mig min kamera och tog lite bilder medans hon planterade så fint :)











Frammåt eftermiddagen va de dags för mat så vi gjorde en potatis och köttfärsås gratäng som blev skitgod! Dock va potatisen lite hårda men vafan de fick gå ;). 


Skjuts in i ugnen

Till kvällen satt vi eller rättare sagt JAG och kollade på finalen av Biggest Loser, Fia somnade :)

Fredag

På fredagsmorgonen blev jag väckt utav det mest livligaste alarmet ever, Sophia själv haha. Hon gjorde sig iordning för att åka och jobba. Vi åt frukost tillsammans innan hon begav sig mot jobbet. Sedan va de min tur att göra mig iordning och packa ihop mina saker innan pappa kom och hämtade mig. Jag var så snäll med och plockade undan disken och diskade :)


Innan jag åkte hem.

På kvällen färgade jag håret :)




Lördag

På lördagsmorgonen hann jag inte vakna förens jag skulle in i duschen och sedan göra mig iordning inför kvällen och bege mig mot Sophia igen :). Hennes mamma, pappa och kusin var oxå med på Takida på kvällen och det var helt awsome!!! Dom var så jäkla bra och under detta inlägg kan ni ju se ett klipp från spelningen! Det var sådan stämning och jag njöt varje sekund! Såg dom sommaren 2010 men den här gången var dom så galet mycket bättre!


Vi var på gång!!


Kungarna själva, Takida!

Det var en sådan lyckad och roliga kväll, tack för det!!


Jaha, de va min vecka det :)

Takida - Curly Sue

Live @ Metropol, Hultsfred 31/3-12

RSS 2.0