Bloggappen?

Har knappt haft på datorn dom här dagarna och hade bloggat mera om det inte varit för att blogg.se appen. Eftersom det görs om så tror jag dom håller på att uppdaterar den också. Går i alla falla inte att logga in där men hoppas att det gör det snarast!!! :)

Söndag 24 Juni 2012 - Midsommarafton

Hej!
 
Haft en bra midsommarhelg? Min va lugn och hur bra som helst med släkten i fredags hemma hos kusinerna :).
Fast först på dagen var det bara familjen hemma hos oss med morfar och åt lunch. Efterrätten var ju förstås jordgubbar med glass!! Så gott! hade varit ännu godare om det inte hade blåst så förbaskat kallt ;). Helt galet. Fick till och med gå in och ta mig min Ziperall som gjorde susen :)
 
 
 
När vi var klara hemma åkte mamma, pappa och morfar till sjukhuset och hälsade på mormor. Syrran och jag stannade hemma och gjorde oss iordning för at sedan åka med till kusinerna och ha en trevlig afton. Hade verkligen hur trevligt som helst! Vi skrattade alla så mycket så vi tjöt ;) haha.
 
Innan vi åkte till släkten
 
Jag och syrran är hungriga och väntar på maten. Grillat it was! GOTT!!
 
Fläskytterfilé och farmors hemmagjorda potatissallad, så himmlans GOTT!!! Älskar henens potatissallad. Måste få receptet på den :)
 
 

Collecting Sunlight

Jag kan bara inte få nog utav Andreas Moe och hans låt Collecting Sunlight, så jääkla skön låt! Är beroende! Den går på repeat hela tiden. Älskar hans röst.

Klicka HÄR så kan ni komma till den direkt på Spotify!


Tisdag 19 Juni 2012

Gud vilken underbar dag det har varit idag!! Sol hela dagen och det innebär att jag har legat och solat på altanen :). Så skönt att ha fått lite färg igen i ansiktet ;)

Gjorde idag en kycklingsallad till mig, mamma och syrran, hur gott som helst :). Är dundermätt fortfarande!






Black RayBan Aviators

Det va dessa jag var och hämtade ut idag :). Beställda från Brandsinfashion!

Måndag 18 Juni 2012

Ny vecka med nya äventyr!

Har mest suttit och kollat på serier i eftermiddag då solen kommit fram nu som först :(. Jaja. Har iaf gjort mig iordning nu då både mamma och jag ska hämta ut paket :). Väntar bara på att hon ska komma hem!

Söndag 17 Juni 2012

Idag är jag redigt trött haha. Kan lätt bli så när man kommer innanför dörren vid 6 i morse ;) haha. Men håller mig vaken i alla fall så man lägger sig tidigt ikväll i stället :)

Hade en bra kväll igår med Fia, Matilda, Simon och John. Vi åkte till Hultsfred och kollade läget runt campingen och utanför området. Det blev hemfärd runt tre tiden med full bil. När vi hade släppt av Simon och John hemma hos Fia åkte vi tillbaka till Hultsfred och hämtade upp Victor och åkte hemåt, trodde jag. Haha. Fia lurade in Matilda och mig på en väg som vi inte visste vart den ledde. Så det tar ca en timme hem genom skogen haha. Men vad gjorde det, vi hade bra kul i alla fall haha. Skratta bra många gånger alltså. Lyckad hemfärd vid halv fem på morgonen ;) efter massa ösregn!! Helt sjukt va det regnade.


BAAAAAAAANG! Jag, Fia och Simon


Victors målning på rutorna. Haha, skrattade gjorde vi!

Cloud

Fick syn på ett otroligt gosigt moln utför fönstret nu. Vill ta på de!!! Haha :)

Lördag 16 Juni 2012

Hej lördag!

Hade en bra kväll with the girls igår :). Vi kollade på fotbollen som gick åt helvete btw. Tror ingen har missat det heller för den delen! Efter det åkte vi till Hultsfred och kollade in festivalen, fast utanför - no tickets. Trodde det ändå skulle vara mer folk i rörelse än va de var utanför.

Ikväll ska vi väl göra detsamma som igår, hänga i Hultsfred eller i Högsby då det är Högsbydagarna. Time will tell.

Utanför festivalen inatt

Städat

Sitter och väntar på att golvet ska torka. Har dammsugit och torkat hela huset. Mamma uppskattade de väldigt mycket eftersom dom inte hinner de i helgen då dom har fullt upp.

Hoppas på kinamat ikväll och att jag och Matilda far till Fia och kollar på fotbollen!! Inte så intresserad men får väl låtsas ;) höhö

Efter frisörbesök

Här är en bild på Fia hur hennes hår blev efter frisören, love it!!

Fredag 15 Juni 2012

Hej fredag!

Hade en bra dag igår! Hittade sommarens glass som jag bara älskade! Ni måste smaka om ni inte redan gjort de?! :)

Torsdag 14 Juni 2012

Hej hopp.

Nu sitter man och sällskapar Fia hos frisören. Fast just nu sitter hon i schamponeringen :). När vi är klara här åker vi hem till Figeholm!

Varför går det inte att få upp bilder? Baaah!!

Onsdag 13 Juni 2012

Ligger i sängen just nu och kollar på House. Väntar på att de ska ta slut så Hawaii Five - 0 kan börja. Blir att kolla på det innan jag somnar. Klockan är satt på 8:30 så kan jag snooza ett tag innan jag ska upp. Ska följa med Fia när hon klipper sig (gör jämt det) för det är kul att sitta och kolla på :)

Och så blev det reklam...............

01:56

Legat i sängen i två timmar och börjar nu som först bli trött, godnatt!❤

Tisdag 12 Juni 2012

Hej!

Länge sedan nu igen....verkar inte funka så bra de här haha. Men va sjutton!

Det år sommar nu iaf. Men undrar bara VART ÄR SOMMAREN?! Har knappt stor sol på över två veckor! Kallt har det oxå varit, iaf över det normala såhär års. Hoppas det blir sommart snaaaaart. För snart är den ju över :'(. Jaja.

Bjuder på en bild från nyss

RSS 2.0