Ombre/Dipdye

Lördag natt och jag ville bara visa min nya hårfärg jag pysslade med ikväll :). Men ska ljusa upp sett ännu mer imon :)

Fredag 21 September 2012

Det är verkligen höst ute.. 7 grader ute med regn och rusk. Det är en sånär dag man bara vill kura ihop sig och kolla redigt bra filmer!

Det är fredag idag och det vore roligt om något kul hände :). Men det förblir väl bara en vilja.

iOS 6

Uppdaterade förut telefonen min som resterande av världens befolkning antagligen gjort. Då va man iOS 6 nurå :)

Skagenröra

Det är ju bara för gott!!!!!!

Onsdag 19 September 2012

Har för en lite stund sedan kommit ut ur duschen.

Sitter och kollar in hårfärger för nu är jag verkligen sugen på något annat det röda. Har faktiskt varit rödhårig i mer än ett år nu, om inte två. Körde på en brunare färg innan sommaren någon gång. Men tröttnade fort på den för att det hände inget i ljuset. Man blir rätt van att det skiftar när man är rödhårig. Nu så har jag hittat en hårfärg som jag verkligen är sugen att testa på. Vill ha en sådan förändring! Tycker denna guldiga tonen är så snygg!!

Hårfärgen jag är ute efter är den som Sarah Jessica Parker har här på bilden :)

Resultatet

Jag löste det med gardinerna men pappa hjälpte till lite i alla fall :). Så såhär blev det :) är hur nöjd som heslt! Myyyyyyyyyyys!!!

Gardinuppsättning

Har putsat fönstret och skulle sätta upp mina nya gardinstänger. MEN då händer detta!!! Dom passar inte i fästerna som gardinstången ska ligga på....... Kul jul!!

TWITTER

Följ mig på Twitter!! :) @theresecberg

Måndag 17 September 2012

Hallihallå.

Måndag igen och jag har haft en helt okej helg. I lördags var jag först i Kalmar med familjen och därefter åkte jag med Sophia hem till henne från stan. Kvällen blev inte direkt som vi trott men det blev roligt vid 2. Det va då problemet uppstod att vi inte hade någon skjuts hem från Hultsfred. Sophia ringer verkligen alla tänkbara från hennes kontaktlista men ingen vill hämta.. Trodde verkligen ett tag att vi får verkligen sova ute inatt. Basse erbjöd oss sovplats men vi va väl rätt signa på att komma hem. Men som tur var va Benno kvar och till slut ringde efter sin far. Phju, vi kommer hem!! Så två timmar senare sitter vi i en bil hem. Det va kallt som ATTANS och både Fia och jag hade så ONT i fötterna!

Tisdag 11 September 2012

Hejhej

Idag är det 11 år sedan World Trade Center och terrordådet i New York! Såg ett program på tvn tidigare idag då man fick se när de byggde Ground Zero som minnesplats med de omkomnas namn runt omkring. Det är va sjukt mäktigt!!!

I övrigt så är det dövarmt ute idag och kvavt som attan! Har tryckande huvudvärk, men har tagit en tablett som inte verkar göra någon nytta alls...tyvärr. Det är ju tisdag idag och det innebär ju Svenska Hollywood Fruar ikväll. Det är de bästa med tisdagarna :). Undra vad Maria ska hitta på för knas ikväll ;). Ung & bortskämd är ju ikväll också så det ska man ju se innan SHF. Kanontisdag!! :)

Går bara runt i det här idag och håret uppsatt i hästsvans. Inget speciellt.

Söndag 9 September 2012

Hej!

Allt bra? Här är det bara bra! Sen sist har jag hunnit fylla år och haft det allmänt bra! Har blivit 22 år gammal nu och det är mycket!! Men, det känns bra i alla fall.

En bild från igår

RSS 2.0